Randapparatuur

Randapparatuur zoals ventilatoren & vochtmeters

Als aanvulling op het droogtoestel verkopen wij allerlei accessoires die even belangrijk zijn om tot een goed werkende drooginstallatie te komen. Denk o.a. aan ventilatoren met een Siemensmotor, speciaal gemaakt om onder hoge temperaturen en een hoge luchtvochtigheid te functioneren. Verder hebben we innovatieve software in de aanbieding.

Randapparatuur

Automatische besturing regelt het klimaat

Onze automatische besturing dTouch stelt de ideale luchttemperatuur en –vochtigheid continu bij om te drogen onder gunstige omstandigheden. Dat doet het systeem in functie van de dikte en densiteit van het te drogen materiaal.

Aan de hand van software en een gebruiksvriendelijke interface kan u het model zelfs aan uw pc koppelen en zo uw installatie vanop afstand beheren. De controller bevat standaard vier houtvochtmeetpunten, één luchttemperatuursonde en één EMC-meting.

Randapparatuur

Bevochtigingssysteem met sproeikoppen uit inox

Om de luchtvochtigheid te allen tijde onder controle te houden, voorzien we naast onze ontvochtiger een bevochtigingssysteem met sproeikoppen uit inox om desgewenst de luchtvochtigheid te verhogen. Het systeem bestaat uit een magneetventiel en een buis uit roestvrij staal met daarop een aantal inox nozzles gemonteerd.

Om de droogkamer tegen oververhitting te beveiligen, voorzien we twee gemotoriseerde luchtkleppen. Die plaatsen we op de zijwanden of op het dak van de kamer. Al die componenten sluiten we op ons centrale schakelbord aan.

Aarzel niet om ons te contacteren als u vragen heeft over een van bovenstaande randapparatuur.

Interesse om een droogmachine aan
te kopen of om uw hout te laten drogen?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!